در انتظار فرج باشید و از رحمت خدا نومید مشوید که محبوب ترینِ کارها نزد خداوند ـ عزّوجلّ ـ ، انتظارفرج است، تا وقتی که بنده مؤمن، بر آن مداومت ورزد . [امام علی علیه السلام]
Learning Sciences / علوم یادگیری
کتاب' راهبردهای مطالعه و یادگیری'
سه شنبه 93 دی 30 , ساعت 11:18 عصر  

افراد به طورمؤثر با روش‌های مختلف مطالعه می‌ کنند،  هیچکس نمی‌تواند به شما بگوید که چگونه مطالعه کنید اما دانستن راهکارهای مفیدی که دیگران کشف کرده‌اند، به شما کمک خواهد کرد تا مهارت‌های مطالعه­ خود را بهبود بخشید. در نتیجه، شما آنقدر وقت ندارید که فقط از طریق تمرین و  آزمون و خطا بیاموزید. بهترین زمان برای بررسی مطالعه، یادگیری و تکنیک­های  امتحان، در آغاز دوره­ تحصیلی است. شما احتمالاً متوجه می­ شویدکه تکنیک­هایی در مدرسه به شما آموزش داده شده است و شما مایلید تا جایی که امکان دارد، با آن تکینیک­ها از آغاز نیمسال، بیش­ترین تلاش خود را بکنید.این کتاب به شما کمک می کند تا با خواندن آن به طور موثر و کاربردی در رشته تحصیلی دانشگاه موفق شده و با برنامه ای حساب شده مطالب مطالعه شده را درک کنید. فصول کتاب عبارت است از: مطالعه - مراقبت از خود - روابط و دوستی ها - استفاده بهینه از زمان - یادداشت برداری - تفکر و سازماندهی - خودشناسی - بخوانید و بیاموزید - بنویسید وبیاموزید - بیان نظرات - کار بر روی مطالعه ویژه - آمادگی برای امتحانات - امتحان دادن . چاپ اول این کتاب در سال 1391 توسط نشر فرتاب منتشر شده است. برای تهیه کتاب به ناشر یا مترجم ایمیل بزنید. 



نوشته شده توسط دکتر حسین قاسم پورمقدم | نظرات دیگران [ نظر] 
درباره وبلاگ

Learning Sciences / علوم یادگیری

دکتر حسین قاسم پورمقدم
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 26 بازدید
بازدید دیروز: 75 بازدید
بازدید کل: 486161 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
گوش دادن[2] . هدفها . ارتباط زبانی . انتخاب و سازماندهی روشها . انعطاف پذیری . برنامه درسی زبان ملی‏ - آموزش زبان ملی در دوره ابتدایی . پیام - شناخت زبان - ارتباط زبانی- ذهن و زبان . تجربه زبانی . تفکر مدار . خاستگاه برنامه . راهنمای برنامه درسی زبان فارسی . روش تدریس . زبان آموزی . زبان شناختی . سازماندهی محتوا . شناخت گرایی . شیوه تدوین کتابهای فارسی . عناصر برنامه . عناصربرنامه . فهمیدن . قابلیت مدار .
نوشته های پیشین

برنامه ریزی درسی
علمی و پژوهشی
برنامه درسی فارسی
مهارت های زبانی
نظام آموزشی آلمان
اخبار
خواندن
معرفی کتاب
لوگوی وبلاگ من

Learning Sciences / علوم یادگیری
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

چهار مرحله برای آموزش درک مطلب
درک مطلب
تولد رویکرد ارتباطی در آموزش زبان
مهارت های اساسی قرن حاضر
تلفیق در برنامه درسی - الگوی هانتر و شریر
الگوی طراحی برنامه درسی سیلور و الکساندر
انتخاب و سازماندهی محتوا
راهنمای برنامه درسی حوزه های تربیت و یادگیری
هفت اصل طلایی یادگیری
کلاس انشا : باران
راهبردهای عمومی فهم خواندن
آموزش از راه دور
اهمیت سواد خواندن
[عناوین آرشیوشده]