شگفت است از رشگ بران که غافلند از تندرستى مردمان . [نهج البلاغه]
Learning Sciences / علوم یادگیری
ارتباط غیرکلامی 2
دوشنبه 88 دی 21 , ساعت 3:24 عصر  

حرکات دست ها

پس از چشم ، دست ها در ایجاد ارتباط نقش مهمی دارند. ارتباطی تنگاتنگ بین مغز ودست ( اندیشه و کردار ) وجود دارد. تحقیقات نشان می دهد همه ما در هنگام حرف زدن از دستهایمان کمک می گیریم و نمی توان کسی را پیدا کرد که بیش از 15 ثانیه در حین صحبت کردن ، به انگشتان و کف دست استراحت دهد. وشاید جالب باشد بدانید که که روزگاری حکم مرگ یا زندگی گلادیاتورها با بالا و پایین شدن انگشت شست ( بدون هیچ کلامی ) صادر می شد و یا در صنعت هوانوردی بالا بردن انگشت شست یعنی اجاز? پرواز و یا ...پس بد نیست کمی هم در مورد دستها و حرکات آنها بدانیم .اگر شخصی در حین صحبت با شما انگشت شست را در میان سایر انگشتان پنهان کرد ، از موضوعی نگران است یا در واقع سعی دارد خود را پنهان کند .

دیدن دست باز شخصی که صحبت می کند ، 2 برابر حس اعتماد ، دوستی و مهربانی و خیر خواهی را در مقایسه با دیدن پشت دست ایجاد می کند .نشان دادن روی دست در حین صحبت ، به معنای تردید در صحبت ویا پنهان کردن مطلبی است و معمولاً چنین شخصی ، شریک تجاری خوبی نیست . کسی که دست باز خود را به طرف جلو حرکت می دهد و سخن می گوید ، می خواهد خود را از شرّ موضوعی خلاص کند. فشار دادن کف دستها به هم و قفل کردن انگشتان روی هم یک نوع حالت تدافعی است .اما نگاه داشتن دستها روی هم به شکل هرم نشان? آمادگی برای موافقت است .مالیدن دستهابه هم می تواند معانی مختلفی داشته باشد، ازجمله آنکه باگوینده به اشتراک واتفاق نظررسیده ایم.


نوشته شده توسط دکتر حسین قاسم پورمقدم | نظرات دیگران [ نظر] 
درباره وبلاگ

Learning Sciences / علوم یادگیری

دکتر حسین قاسم پورمقدم
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 15 بازدید
بازدید دیروز: 26 بازدید
بازدید کل: 486679 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
گوش دادن[2] . هدفها . ارتباط زبانی . انتخاب و سازماندهی روشها . انعطاف پذیری . برنامه درسی زبان ملی‏ - آموزش زبان ملی در دوره ابتدایی . پیام - شناخت زبان - ارتباط زبانی- ذهن و زبان . تجربه زبانی . تفکر مدار . خاستگاه برنامه . راهنمای برنامه درسی زبان فارسی . روش تدریس . زبان آموزی . زبان شناختی . سازماندهی محتوا . شناخت گرایی . شیوه تدوین کتابهای فارسی . عناصر برنامه . عناصربرنامه . فهمیدن . قابلیت مدار .
نوشته های پیشین

برنامه ریزی درسی
علمی و پژوهشی
برنامه درسی فارسی
مهارت های زبانی
نظام آموزشی آلمان
اخبار
خواندن
معرفی کتاب
لوگوی وبلاگ من

Learning Sciences / علوم یادگیری
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

چهار مرحله برای آموزش درک مطلب
درک مطلب
تولد رویکرد ارتباطی در آموزش زبان
مهارت های اساسی قرن حاضر
تلفیق در برنامه درسی - الگوی هانتر و شریر
الگوی طراحی برنامه درسی سیلور و الکساندر
انتخاب و سازماندهی محتوا
راهنمای برنامه درسی حوزه های تربیت و یادگیری
هفت اصل طلایی یادگیری
کلاس انشا : باران
راهبردهای عمومی فهم خواندن
آموزش از راه دور
اهمیت سواد خواندن
[عناوین آرشیوشده]