[ و جابر پسر عبد اللّه انصارى را فرمود : ] جابر دنیا به چهار چیز برپاست : دانایى که دانش خود را به کار برد ، و نادانى که از آموختن سرباز نزند و بخشنده‏اى که در بخشش خود بخل نکند ، و درویشى که آخرت خویش را به دنیاى خود نفروشد . پس اگر دانشمند دانش خود را تباه سازد نادان به آموختن نپردازد ، و اگر توانگر در بخشش خویش بخل ورزد درویش آخرتش را به دنیا در بازد . جابر آن که نعمت خدا بر او بسیار بود نیاز مردمان بدو بسیار بود . پس هر که در آن نعمتها براى خدا کار کند خدا نعمتها را براى وى پایدار کند . و آن که آن را چنانکه واجب است به مصرف نرساند ، نعمت او را ببرد و نیست گرداند . [نهج البلاغه]
Learning Sciences / علوم یادگیری
چکیده پایان نامه 5
یکشنبه 91 مهر 9 , ساعت 4:33 عصر  

بررسی تاثیر بازیهای آموزشی بر روند زبان آموزی کودکان پیش دبستانی شهرستان طبس 

     هدف اصلی این پژوهش بررسی تاثیر بازیهای آموزشی بر زبان آموزی کودکان پیش دبستانی شهرستان طبس در سال تحصیلی 1388 – 1387 می باشد. روش مورد استفاده در این تحقیق روش آزمایشی می باشد. نمونه گیری بصورت خوشه ای تصادفی صورت گرفت که از میان مدارس پیش دبستانی شهرستان طبس 4 مدرسه پسرانه بصورت تصادفی انتخاب گردید و از میان این 4 مدرسه 3 مدرسه به عنوان گروه آزمایش و یک مدرسه نیز به عنوان گروه کنترل انتخاب شد. بازیهای آموزشی بر روی سه گروه آزمایش مورد اجرا قرار گرفت و گروه کنترل آموزش ندید. اما پیش آزمون و پس آزمون بر روی هر چهار گروه آزمایش و کنترل اجرا شد . سپس نمرات با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. این تحقیق دارای چهار فرضیه به این شرح بود : 1- بین زبان آموزی کودکانی که بازی آموزشی اسم من چیست را آموزش  دیده اند و کودکانی که آموزش ندیده اند تفاوت معنی دار وجود دارد. 2-بین زبان آموزی کودکانی که بازی آموزشی میوها را آموزش دیده اند و کودکانی که آموزش ندیده اند تفاوت معنی دار وجود دارد. 3-بین زبان آموزی کودکانی که بازی آموزشی رنگها را آموزش دیده اند و کودکانی که آموزش ندیده اند تفاوت معنی دار وجود دارد. 4-بین میزان زبان آموزی (گستره لغات) پسران پیش دبستانی که در بازیهای آموزشی شرکت می کنند با میزان زبان آموزی پسران پیش دبستانی که در این بازی ها شرکت نمی کنند تفاوت معنی دار وجود دارد که از 4 فرضیه مطرح شده هر چهار مورد تایید شد . ( استاد راهنما: دکتر حسین قاسم پور / استاد مشاور: دکتر علی اصغر کاکو جویباری / دانشجو : مسعود سعادت امینی کارشناسی ارشد آموزش زبان فارسی پیام نور تهران - تیر ماه 88 )


نوشته شده توسط دکتر حسین قاسم پورمقدم | نظرات دیگران [ نظر] 
درباره وبلاگ

Learning Sciences / علوم یادگیری

دکتر حسین قاسم پورمقدم
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 34 بازدید
بازدید دیروز: 26 بازدید
بازدید کل: 486698 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
گوش دادن[2] . هدفها . ارتباط زبانی . انتخاب و سازماندهی روشها . انعطاف پذیری . برنامه درسی زبان ملی‏ - آموزش زبان ملی در دوره ابتدایی . پیام - شناخت زبان - ارتباط زبانی- ذهن و زبان . تجربه زبانی . تفکر مدار . خاستگاه برنامه . راهنمای برنامه درسی زبان فارسی . روش تدریس . زبان آموزی . زبان شناختی . سازماندهی محتوا . شناخت گرایی . شیوه تدوین کتابهای فارسی . عناصر برنامه . عناصربرنامه . فهمیدن . قابلیت مدار .
نوشته های پیشین

برنامه ریزی درسی
علمی و پژوهشی
برنامه درسی فارسی
مهارت های زبانی
نظام آموزشی آلمان
اخبار
خواندن
معرفی کتاب
لوگوی وبلاگ من

Learning Sciences / علوم یادگیری
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

چهار مرحله برای آموزش درک مطلب
درک مطلب
تولد رویکرد ارتباطی در آموزش زبان
مهارت های اساسی قرن حاضر
تلفیق در برنامه درسی - الگوی هانتر و شریر
الگوی طراحی برنامه درسی سیلور و الکساندر
انتخاب و سازماندهی محتوا
راهنمای برنامه درسی حوزه های تربیت و یادگیری
هفت اصل طلایی یادگیری
کلاس انشا : باران
راهبردهای عمومی فهم خواندن
آموزش از راه دور
اهمیت سواد خواندن
[عناوین آرشیوشده]